Jun 19, 2014

Lasati-o in pace pe servitoarea lui Aristotel

Stire Agerpres: "Întrebat dacă vor fi schimbaţi vicepreşedinţii CJ Mihai Popa de la PSD şi Mihai Pascu de la PC, Căncescu a precizat că cel din urmă este 'fair-play', lucru pe care, însă, nu îl poate spune şi despre primul. El a subliniat, totodată, că 'anumite decizii se vor lua la Bucureşti'.

'Pascu nu este un om politic, este membru al unui partid. A fost fair-play cu mine, nu am avut probleme în privinţa colaborării, deocamdată, pe Pascu lăsaţi-l în pace. (...) Reacţiile domniei sale (ale lui Popa) nu au fost întotdeauna fair-play. Am avut foarte multe atacuri în presă şi sper să nu se mai întâmple. Anumite decizii se vor lua la Bucureşti, nu hotărăsc eu', a subliniat Aristotel Căncescu."

Va rugam sa lasati deoparte ratiunea si logica pentru ca nu ajuta la nimic. Un membru de partid nu este om politic, ci un ninja din Uzbekistan. El nu este in fruntea unei institutii publice ca sa-si indeplineasca atributiile pentru care incaseaza un salariu ci trebuie sa-l pupe in cur cu fair-play pe presedinte. Motiv pentru care trebuie lasat in pace, altfel Mihaita incepe sa planga si se face de rahat presedintele cu un asa urmas.



Mai pe sleau, povestea sta in felul urmator. Mihai Pascu este femeia in casa a lui Aristotel de peste zece ani. Aristotel nu mai candideaza, ca s-a saturat lumea de cate aeroporturi a facut, asa ca s-a gandit sa-si lase pe cineva de incredere in loc, cum ar fi slujnica cea credincioasa. Asa ca si-a plasat servitorea la PC, unde Dinita ii era dator pentru multele contracte castigate cu CJ, si a propulsat-o ca vicepresedinte la CJ. Dupa care a lasat-o sa dea cu pamatuful prin oras ca sa-si faca imagine si sa afle lumea cat de competenta e Pascu si cum va merita ea votata. Insa, ce sa vezi, s-a sucit politica, si PNL a ajuns acum adversar cu PC, iar liberalii si pedelistii au ordin sa-i schimbe pe toti aia de la PC si PSD. Dar, cum spunea si Aristotel, Pascu nu este om politic, ci servitoare in casa, asa ca trebuie lasata in pace.

No comments:

Post a Comment