Oct 15, 2013

Lasitatea prefectului PSD Mohaci si minciunile presei de partid: Au sarit sa ma bata

Minciuni in rafala despre protestul Rosia Montana in presa locala. In stilul deja consacrat al manipularii si dezinformarii, principalele ziare locale sustin ca la protestul de duminica cel agresat a fost de fapt prefectul PSD Mihai Mohaci. Insusi Mohaci nu pierde ocazia de a se victimiza, vaicarindu-se ca protestatarii au sarit sa il bata. Halucinant cum se poate minti in asemenea hal, cand imaginile de la protest au fost vazute de mii de brasoveni si arata cu totul altceva.

Dar sa vedem ce sustin cele doua ziare.

Transilvania Expres: Aflat în trecere prin zona Onix, prefectul Mihai Mohaci s-a oprit să dialogheze cu manifestanţii care blocaseră intersecţia, dar a fost îmbrâncit, ceea ce a dus la o busculadă între jandarmi şi protestatari.

Realitatea: Dialogul prefectului a constat din replici dispretuitoare de tipul "habar n-ai ce vorbesti, nu stii ce vorbesti". Nu a fost deloc imbrancit, nici macar nu a fost atins. Dimpotriva, jandarmii i-au lovit pe protestatari, la ordinul prefectului, inclusiv pe o femeie operata la un picior. Femeia plangea.

Buna Ziua, Brasov: „Au sărit să mă bată”, susţine, de cealaltă parte prefectul Braşovului, care a explicat că a fost de acord să aibă un dialog cu protestatarii, dar atunci când a dorit să plece, o parte dintre aceştia au devenit violenţi. „Au încercat să mă lovească şi au vrut apoi să îmi lovească chiar şi maşina. Atunci a intervenit Jandarmeria. Pentru că i-am întrebat pe atacatori ce vor de la mine, atunci şi-au schimbat comportamentul şi au devenit violenţi. Cred că acţiunea jandarmilor a fost normală în acest context”, ne-a declarat Mihai Mohaci.

Realitatea: Protestatarii nu puteau sa-l loveasca pentru ca era inconjurat de jandarmi. Dupa cum se vede din imagini, prefectul avea o atitudine aroganta si dispretuitoare, cu bratele date in laturi, de tipul "haideti, ba, incoace!".

Iata si imaginile care contrazic minciunile prefectului si ale presei.




Este si normal ca aceste doua ziare, conduse de infractori notorii precum Vasile Kraila (actionar TEX, consilier local PDL, declarat incompatibil, dupa afaceri cu Primaria) si Petrica Hogea (patron BZB, stapanul consilierilor locali PPDD, condamnat la cinci ani de inchisoare) sa sustina mafia locala de politruci, din care face parte si prefectul Mihai "Au sarit sa ma bata" Mohaci.

10 comments:

  1. Anonymous10:25 AM

    Mohaci a sarit la bataie? Nu e genul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10:35 AM

      esti retardat? nu stii a citii?

      Delete
    2. Anonymous11:25 AM

      Nu, doar a scrie versuri...

      Delete
  2. Vezi c-o să înceapă să te caute și Mohaci ăsta prin redacțiile locale ca „să-l agresezi fizic”. :))

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:30 AM

    Erwin Albu cel agitat, impins din spate de forte obscure.

    ReplyDelete
  4. Anonymous3:52 PM

    Cum de era el duminica exact la ora aia in zona?
    E vre-un pui de negociator?
    NU, e doar INSTIGATOR!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous4:11 PM

      Acolo locuieste!!!

      Delete
  5. Anonymous4:23 PM

    Eco-anarhisti. Profitand de o ingrijorare legitima provenind din lipsa de transparenta privind exploatarea cu cianuri, unii, anarhisti de profesie care vor sa-si creeze un brand nu fac decat sa profite. Vedeti Erwin Albu, Codlea scandal, hop si el, Brasov, hop si el. Exceptand scandalul ce a realizat acest domn in viata lui? NIMIC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mai citi și tu cărți proaste scrise de obscuri de pe la SRI. Pune mîna și citește ceva mai bun: Arici Pogonici sau Aventurile pisicii Coadă-Coadă.

      Delete
  6. Anonymous11:41 PM

    Rusine Mohaci. Rusine dezinformatorilor!

    ReplyDelete