Aug 4, 2013

Din milionar, boschetar. Deputatul Dinita traieste acum din mila publica

Trist destin pentru deputatul brasovean Ion Dinita, cunoscut pana mai ieri ca taranul milionar, devenit acum taran boschetar de Bucuresti. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca unul dintre cei mai bogati parlamentari sa ajunga intr-un asemenea hal de mizerie.

Primele semne ca o duce foarte prost au aparut in 2011, cand politicianul a cersit mila judecatorilor intr-un proces in care era obligat la plata a 2.000 de euro, suma considerata "mult peste posibilitatile mele efective". Impresionat, Aristotel Cancescu si-a facut pomana cu el si i-a livrat niste contracte de 20 de milioane de euro, cat sa aiba bietul om sa puna un colt de paine pe masa. De altfel, contractele alea l-au ajutat pe Dinita sa-si alcatuiasca o declaratie de avere credibila, cu care sa nu se faca de ras in fata liderilor USL atunci cand si-a prezentat candidatura.

Abia cand a intrat in Parlament s-a vazut ca Dinita este un parlit vai de mama lui. Desi se lauda cu doua apartamente in Bucuresti, a facut repede cerere sa i se asigure cazare. Toata presa l-a luat la bobarnace, ca pe un taran lacom si nesimtit, ca acum sa se vada ca omul chiar este calic rau de tot.

EVZ scrie ca deputatul nostru de Brasov, Dinita, a cerut iar Parlamentului sa i se dea 4.000 de lei pe luna pentru cazare, chiar si pe perioada vacantei parlamentare. Dupa ce ca n-avea unde sa stea in Bucuresti, acum se arata ca nici in Brasov nu mai are casa, din moment ce zice ca nu are unde sa se intoarca. Este chiar dublu boschetar.

Trist si deprimant, tineti la indemana cateva monede, poate dati de el pe strada. Sunt martori care l-au vazut umbland prin cosurile din budele Parlamentului dupa hartie igienica, pana la urma si partea cealalta poate fi folosita. Ajutati-l, milostiti-va de crestin.

2 comments:

  1. Anonymous11:16 PM

    Super material,sunteti tari! Dincolo de aparente ,Dinita nu cred ca-i baiat rau.Dar l-a luat valul...Si in plus are norocul sa va ocupati voi de astfel de subiecte... :))

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:30 PM

    Conform declaratiilor atasate la articol, detine sau cel putin detinea la un momenta (daca nu s-a scapat si de asta) o proprietate imobiliara in Marea Britanie. Daca as fi contribuabil, as zice bogdaproste ca cere 4000 de lei pe luna pentru cazare si nu aceeasi suma pe zi sa faca naveta din Albion, ultimul sau refugiu cu acoperis. Dar cum sunt din pacate contribuabilul Majestatii, mai degraba l-as verifica daca nu cumva cere"benefits" pe motiv ca veniturile conjugate sunt prea mici sa-si plateasca aici Council Tax-ul pe casa. Nu ar fi singurul....

    ReplyDelete