May 3, 2013

Mantuitorul Pateu al piscotarilor

In Vinerea Mare, jurnalistul Octavian Andronic izbandeste ce n-ar fi reusit toate legiunile romane la un loc acum 1980 de ani: sa-l ridice pe cruce pe hipopotamul Constantin Nita cu tot cu ceasul lui de aur.



Editorialul de azi din BZB, Rastignirea lui Nita, este o bijuterie a pupincurismului cu stropi. Avem de toate,  de la elogierea gusei patriotice a marelui "ministru delegat, deocamdata", pana la smulgerea de lacrimi de compasiune pentru patimile indurate de Pateu din partea presei. Evident, nu e vorba de cea locala.

Sa-l compari pe Nita Pateu cu Iisus Christos chiar in Vinerea Mare este cam mult chiar si din partea unui campion galactic al linguselilor cu zeama pcum Octavian Andronic. Semn ca foamea e mare, iar broscoiul de Andronic sta cam de multisor pe uscat.

Am putea sa-l ajutam. Mai jos este poza lui, daca il vedeti pe strada transpirand abundent spre sediul PSD Brasov, l-ati putea milui cu vreo 10 lei. Pe langa faptul ca va veti alege cu o igiena dorsala de exceptie, va veti simti chiar ca un ministru "delegat, deocamdata".

1 comment: