Mar 13, 2013

PDL Brasov se crapa - Marian Rasaliu a trecut la PSD

Fostul senator PDL de Brasov, Marian Rasaliu, a trecut la PSD. Se pare ca transferul s-a realizat in urma cu o luna. Rasaliu este unul dintre apropiatii lui Scripcaru, cei doi fiind prieteni inca de pe vremea cand conduceau filiala Aliantei pentru Romania. Acum a fost trimis inainte ca sa pregateasca terenul.



Rasaliu a mai avut o tentativa de a decola spre USL in aprilie 2012, cu putin timp inainte de caderea Guvernului Ungureanu, cand a negociat intens cu liberalii. Dupa ce le-a promis lui Cancescu, Puiu Hasotti si chiar lui Crin Antonescu ca vine in PNL, s-a sucit apoi in ultima clipa, negand ca avea de gand sa o stearga din PDL.

"Doresc să îi asigur pe toţi braşovenii, pe cetăţenii care m-au ales, prin votul lor, senator în colegiul Rupea-Făgăraş, că rămân acelaşi militant al PDL, că nu am de gând să plec, că împreună cu toţi colegii mei din partid voi rămâne fidel ideii de dezvoltare socială, economică, alături de crezul meu că putem în parteneriat cu cetăţenii să ne delimităm de practicile de tip securist utilizate de USL", spunea atunci Rasaliu.

In curand in PDL Brasov nu va mai fi nimeni, nici picior de fidel vreunei idei, poate doar Nicolae Vlad Popa, care a ramas fidel visului de a fi iar sef de partid.

No comments:

Post a Comment