Jun 22, 2012

Leonte s-a saturat, vrea revolutie in PSD Brasov

Dupa ce a pozat toata campania electorala alaturi de un interlop si-un proxenet, lui Catalin Leonte i-a venit mintea cea de pe urma.



“Vă rog să vă implicaţi în însănătoşirea societăţii în care trăim şi altfel decât făcându-va profesionist treaba la locul de muncă. Implicaţi-vă în politică! Unde vreţi, în orice partid pe care îl simţiţi aproape ca valori sau doctrină şi încercaţi să schimbaţi sistemele din interior. Cei care astăzi conduc şi care sunt contestaţi nu vor pleca de bună-voie. Este nevoie de o presiune din interior. O să aveţi de-a face cu nesimţiţi, oameni de o valoare îndoielnică, oameni cu interese materiale transpartinice. Dar ei pot fi schimbaţi doar din interior, doar dacă mai mulţi oameni de altă factură vor presa în acest sens.”, scrie Leonte pe blog.

Se pare ca Leonte este in conflict cu conducerea PSD Brasov, reprezentata de cuplul PateuGhirda. El a refuzat postul de viceprimar si a incercat sa conteste alegerile la Primarie de capul lui, fara acordul partidului.

Constantin Nita este presedinte al filialei PSD Brasov de peste 16 ani.

1 comment:

  1. Anonymous1:19 PM

    Tz,tz,nu mai e diciplina,nu mai e respect,pe astia noi nu te mai poti baza ca pa generatiile de lipitori da afise din anii 90!Ce oameni da oameni erau aia mici pe timpuri,haleau aracetul cu lingura in ritmul in care mentorii lor papau rahat!erau da pe la tzara,ce carctere sanatoase,ce evolutie cuminte si liniara au avut,au ajuns primar,consileri beton,baron juhdetean...

    ReplyDelete