Jun 13, 2012

Incaierare in USL Brasov. Cancescu castiga prima runda

In culisele USL Brasov are loc zilele acestea un conflict de mari proportii. Pateu si Cancescu isi dau reciproc cu Scripcaru in cap, acuzandu-se de blat cu PDL. Cele mai mari cucuie le are pana acum seful de la PSD.

Victoria in prima runda ii apartine lui Cancescu, care a determinat iesirea umilitoare a lui Pateu de ieri, intr-o conferinta de presa la Bucuresti, pentru a nega scolareste ca “a facut blat cu Scripcaru”. Este evident ca Pateu a fost luat de urechi si trimis sa dea explicatii unor jurnalisti nu prea interesati de combinatiile de provincie, in urma lucraturilor lui Aristotel.



La cat de fiert era Pateu, jignirea asta nu va fi uitata vreodata. Deocamdata, a baiguit ceva pe blog, unde a lasat de inteles ca blatul cu Scripcaru a fost pus la cale chiar de catre PNL. “Din păcate, nu ştiu dacă transferul de voturi de la PNL s-a făcut în totalitate către candidatul nostru”, zice Pateu insinuant.

Cert este ca manevrele lui Cancescu de la Bucuresti au avut succes. Pesedistii locali si-au schimbat atitudinea fata de Scripcaru, descoperindu-si brusc principii si veleitati razboinice de care nimeni nu avea habar ca le poseda. “Am decis sa nu merg ca viceprimar! Nu pot sa fac echipa cu un om care se raporteaza la alte valori si care, din punctul meu de vedere, nu are principii morale! “, a declamat Catalin Leonte.

Cu numai o zi inainte, Leonte era foarte cooperant: “Ii voi da tot sprijinul necesar edilului şef pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a Braşovului”.

Altul care s-a descoperit viteaz peste noapte este Mihai Ghirda, care zice astazi ca “nu există nici o posibilitate de colaborare cu foştii portocalii. Cu PDL sau George Scripcaru refuzăm orice dialog”. Probabil orice dialog care nu are legatura cu spatiile comerciale ale orasului.

Blatul de la Brasov dintre PSD si PDL este foarte clar, iar BrasovNews a fost singurul care a scris insistent pe acest subiect. Iata mai jos dovezile blatului, felul in care sefii celor doua filiale au lucrat impreuna inspre beneficiul personal:

 1.000.000 euro - Special de la Scripcaru pentru capii PSD Brasov!

 Mihai Mohaci, un prefect pentru linistea lui Scripcaru

 Eminentul avocat Ioan Adam a prestat un remarcabil fals in acte publice

 Mihai David a ramas "baiat destept"

Nimeni nu trebuie sa-si faca iluzii ca blaturile nu vor continua, Aristotel doar le-a stricat putin jocurile, ofticat ca iar ar putea ramane total in afara jocurilor de la municipiu. De fapt, curand nici nu va mai fi nevoie de smechereli subterane, dupa ce Scripcaru va trece la PSD.

2 comments:

  1. Anonymous9:24 AM

    Poate da totusi Cancescu lovitura si isi gaseste scripca, intru prosperitatea si binele gloatei, fiorul liberal traditional buruienesc.

    ReplyDelete
  2. Claudiu8:04 PM

    A dat si a 2-a lovitura - Biroul Electoral Central a decis anularea alegerilor pentru functia de primar in comuna Moeciu

    ReplyDelete