May 4, 2012

Punem si noi niste bannere sa se bucure Aristotel?

Se pare ca marlanul n-are nicio intentie sa elibereze Casa Sfatului de figura sa. OK, daca tot insista sa ne faca de rasul lumii cu bannerul ala, haideti sa-i raspundem cu aceeasi moneda. Sa facem si noi un banner, pe care sa-l afisam pe bloguri, site-uri, facebook, la geam sau pe balcon in care sa-i cerem sa-si duca mutra in alta parte, sa nu mai murdareasca simbolurile Brasovului.

Daca aveti idei de mesaje, lasati-le la comentarii. Ne gandeam la ceva de genul "Cancescu, Casa Sfatului nu este casa ta". Poate sunteti mai creativi, poate nu e bine sa apara si numele marlanului, ca sa sara iar in sus toti activistii astia politici ca suntem/sunteti platiti, vanduti, cumparati de analfabetul alalalt de la Primarie. Cineva mai priceput poate face si executia tehnica, sa poata fi folosit usor de orice afon si sa arate mai bine, mai de impact :D

Ce naiba, doar nu suntem niste mamaligi de care sa-si bata astia joc cum vor!

Dealul Melcilor, Bloghita, ce ziceti, va bagati? V-am vazut preocupati, pana la urma orice brasovean de  bun-simt ar trebui sa se manifeste in vreun fel. Reticenta celorlalti este oarecum justificata, ca umbla postacii astia politici cu zoaie peste tot, dar pana la urma este ridicol sa ne cenzuram de teama ca vom fi stampilati de toti mascaricii astia.

Iar acum cateva precizari necesare:

Argumentul ca bannerul ala sta acolo deoarece Scripcaru a confiscat toate spatiile de afisaj este fals din capul locului. Un abuz nu scuza alt abuz. Daca cineva imi fura banii nu ma apuc si eu sa fur de la primul care-mi iese in cale. Eventual il ochesc si pe cel mai bine si elegant imbracat, ca sa facem o paralela cat mai fidela. Pe de alta parte, Cancescu are unde sa apara si sa se promoveze non-stop si in reluare, are ditamai trustul de presa, cu 'jde frecvente de radio,  de televiziune, cu ziar si site-uri nenumarate. Care trust, apropo, a fost crescut inclusiv din taxele noastre, din bani publici sifonati de la Consiliul Judetean si parandaraturi. Ne-a umblat la portofel, acum ne inhata si simbolurile.

Daca nu facem acum nimic, nesimtitii se vor obisnui sa se foloseasca de simbolurile Brasovului ca de sosetele lor. Azi doua bannere pe Casa Sfatului, maine alte patru, poimaine le gasim si pe Biserica Neagra, raspoimaine le vedem si numele scris pe Tampa. Acum patru ani, cand s-au pus bannere pe Turnul Alb prea putini au reactionat, astfel incat iata ca astazi ne-am trezit cu ele chiar pe Casa Sfatului.

Bun, si acum sa le explicam usor si activistilor USL cum vine treaba cu BrasovNews si Scripcaru. Blogul asta tocmai de aia a aparut, ca nimeni nu sufla o vorba acum sase ani despre abuzurile si manariile lui Scripcaru. Aristotel era in mare prietesug cu Georgel, prin urmare toata presa locala era cazuta in admiratie fata de realizarile gospodarului. Aici au aparut lucruri despre Scripcaru si oamenii lui pe care nici acum presa lui Cancescu nu prea are tupeu sa le publice. Si inca ceva. Scripcaru a fost ales primar cu sprijinul fatis al lui Constantin Nita si Aristotel Cancescu, care doreau sa scape de Ghise de la Primarie. Asta ca sa nu se uite.

Deci, va bagati?

Update. Iata ca am avut un succes fulminant inca inainte de a incepe efectiv. Bannerele au fost date jos.

6 comments:

  1. Noi sîntem In. Ca propunere, mă gîndeam la ceva de genul:

    „Aruncă-l pe Aristotel de pe Casa Sfatului”.

    Io-s mai rău. :)

    ReplyDelete
  2. Super, incepe bine :)

    ReplyDelete
  3. Inca o opinie pe acest subiect

    http://www.inbrasov.blogspot.com/2012/05/castigam-impreuna-serios.html#more

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:39 PM

    "Jos labele de pe Casa Sfatului" mi se pare cel mai bun. Din start Cancel se simte jignit pentru ca e trimis direct la regnul animal. Adica ii spunem verde in fata.

    ReplyDelete
  5. Na, ca Aristotel ne-a stricat brainstorming-ul:) Bannerele au fost date jos

    ReplyDelete
  6. Să vedem ce loc mai găsește, că-i păcat de bunătate de banner. Putem face un pariu. Mizez pe Centrul Cultural Reduta... nu-i chiar așa la vedere, dar merge. Ce ziceți?

    ReplyDelete