May 12, 2012

Leonte, un prost

Iata justificarea candidatului USL la Primaria Brasov, Catalin Leonte, pentru murdarirea Casei Sfatului:

 "Mulţi s-au legat de faptul că am pus un banner pe Casa Sfatului, dar motivul pentru care am făcut acest lucru a fost că numai acolo nu aveau cum să-l vandalizeze, cum am păţit de altfel, în alte părţi." (sursa

Catalin Leonte, acel banner putea fi postat foarte bine pe balconul propriu sau pe vila lui Pateu de pe Drumul Poienii, cu siguranta nu-l vandaliza nimeni pe acolo.

 Daca mai este nevoie de inca o explicatie pentru titlu, o ofera atoatestiutorul Google.

16 comments:

  1. Anonymous3:26 PM

    bine ca sunteti voi destepti...halal exprimare si titlu de articol

    ReplyDelete
  2. Mihai3:34 PM

    titlu de propaganda portocalie, pentru a vedea cine e prostul brasovului intrati pe " catalin leonte Cv" si vedeti ce studii trebuie sa aibe un primar, nu ca cel al profesorului de sport ce abea a reusit sa isi termine facultatea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu „abea” reușesc să scriu un comentariu, plm.

      Delete
  3. Anonymous3:44 PM

    PD-L, jalnici ca de obicei. Cât aţi plătit DIN BANI PUBILICI, FURAŢI, ca să apară mizeria aia la sugestii?

    ReplyDelete
  4. jenant articolul...

    ReplyDelete
  5. Leonte a inceput. El are impresia ca noi, brasovenii, suntem retardati de vine cu asemenea justificari. A pierdut o buna ocazie sa taca.

    ReplyDelete
  6. Dorin4:44 PM

    Singurii care au impresia că braşovenii sunt retardaţi sunt PD-L-iştii. Ori, desconsiderând oamenii în aşa hal şi după să vii să le ceri votul... îţi trebuie multă ignoranţă, nesimţire şi mult, mult tupeu.

    ReplyDelete
  7. anonim5:12 PM

    scripcaru desteptu a pus banner pe teatru dramatic....

    ReplyDelete
  8. Anonymous5:17 PM

    :)))....PATETIC....JENANT....RUSINOS.....imi pare rau pentru Brasovnews....a devenit pdl-ist....PACAT!

    ReplyDelete
  9. Anonymous5:27 PM

    fratilor....ma amuza sondajul vostru....cu bannerele voastre......voi puneti pe Teatrul Dramatic si tot comentati? :)))) si ce-i cu verdele...gata portocaliul? Credeti ca veti scapa acuma daca nu mai sunteti portocalii...LUPUL isi schimba parul dar naravul BA!

    ReplyDelete
  10. Anonymous11:45 AM

    Scipcaru cand a pus banner pe Teatrul Dramatic ? de asta de ce nu zici nimic? plus ca in google cand scrii scripcaru autocomplete da rezultat @scripcaru pleaca din pdl@ deci?

    ReplyDelete
  11. Anonymous9:12 PM

    „Sper ca primarul George Scripcaru să nu folosească acel monopol, pe care îl practică într-un mod primitiv, cu firmele de casă ale PDL. Mulţi s-au legat de faptul că am pus un banner pe Casa Sfatului, dar motivul pentru care am făcut acest lucru a fost că numai acolo nu aveau cum să-l vandalizeze, cum am păţit de altfel, în alte părţi. Noi nu avem banii ca să punem nici măcar 10% din bannerele pe care le va pune PDL, dar vreau ca în această campanie să ne batem în programe şi proiecte, nu în afişe”, a explicat Aristotel Căncescu, preşedintele PNL Braşov.
    Acesta este citatul integral. Cu alte cuvinte argumentul provine de la Cancescu. Asta inseamna ca Brasoveanu dezinformeaza! Tactica securista. Tu-l blamezi pe Paraschiv dar ai aceleasi apucaturi?

    ReplyDelete
  12. Anonymous9:16 PM

    Stimate domnule Ghiza, foamea de bani va face penibil!

    ReplyDelete
  13. Declaratia era atribuita initial de newsbv.ro lui Leonte, lucru constatat si de cei de la dealulmelcilor.ro (http://dealulmelcilor.com/2012/05/eu-cu-cine-votez/)

    Se pare ca cei de la newsbv.ro au corectat ulterior, chestie care inseamna ca prostul devine acum Aristotel. Treaba este inca in ceata, asa ca textul ramane neschimbat.

    Daca Leonte isi cere scuze pentru ca a tolerat mizeria pe Casa Sfatului, atunci ne vom cere si noi scuze pentru eroarea care nu ne apartine.

    Pe Ghiza sa-l injurati pe gazetabrasovului.ro

    ReplyDelete
  14. daniel10:01 PM

    BĂI cum să votez cu Leonte ??!! WTF!! sunte-ţi nebuni!!mai bine votez cu forumu' german

    ReplyDelete
  15. Anonymous12:36 PM

    Cine esti dumneata sa jignesti un brasovean nascut si crescut in acest oras ardelean, cultivat, educat si un f.bun profesionist la locul de munca. Brasovul trebuie administrat de un om al "locului" nu de un parvenit (desi si acesta are dreptul), dar moral eu asa cred ca ste normal. Retardati nu pot sa fie decat cei care se simt. EU, In nici un caz.

    ReplyDelete