Apr 20, 2012

Masonii din Brasov isi arata obedienta la televizor

Circula pe net o lista cu sefii lojelor masonice din Romania. Pe aceasta sunt o multime de nume care si-au confirmat apartenenta la masonerie, ca atare sunt mari sanse ca povestea sa fie reala. Mai jos aveti lista masonilor din Brasov, cu adrese si telefoane, in cazul in care nu va mai ajung sortuletele din bucatarie. (Click pentru a mari)


Dupa cum vedem, seful lojei locale Nicolae Titulescu din Brasov este Sorin Grigorescu, fost consilier local si avocat.
Mai nou apare si ca invitat permanent la emisiunea Secretele Brasovului de pe postul de televiziune al PDL, RTT.  Nu se stie in ce calitate se desfasoara Grigorescu la televizor, foarte probabil ca expert in secrete, doar este membru al unei organizatii secrete.

Singurul secret ramas bine ascuns in emisiune este obedienta masonica a lui Sorin Grigorescu, adica loja masonica nationala sau transnationala de care apartine, caci sunt o multime. Celelalte obediente ale lui Grigorescu sunt celebre si foarte vizibile: de la obedienta fata de fostul primar Ghise a trecut la obedienta in fata milionarului Paul Gontea (fost consilier local PD), de unde a sarit cu avant in loja obedientilor lui Scripcaru. Saptamana trecuta, in emisiunea cu secrete, Grigorescu nu facea niciun secret din apartenenta la o noua obedienta: fata de candidatul "independent" Nicolae Tucunel.

Masonii din miscarea locala condusa de Grigorescu ar trebui sa aiba mare grija cu asa traseist: maine-poimaine vor vedea in direct la televizor ca se afla in obedienta senzationala a lui Dan Diaconescu.

6 comments:

  1. Anonymous10:06 PM

    Sambata, Sorin Grigorescu a fost decorat cu Ordinul masonic in grad de Cavaler. Oare de ce?

    ReplyDelete
  2. O fi batut recordul la obediente :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous6:08 PM

    Nici masonii nu mai sunt ce au fost...

    ReplyDelete
  4. Dar se presupune ca r fi vorba de o societate secreta, aceasta a masonilor, de unde aveti lista de mai sus? Mi se pare EXTREM de dubios !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10:56 PM

      Din anul 2004 nu mai este o societate secreta,din pacate. A fost aprobat de un guvern al Romaniei, in frunte cu, "ciudat", Nastase...Cauta pe net si vei afla ca multi din guvern sunt masoni,dar si altii care au fost in guvern au fost/sunt : Ceausescu,Iliescu,Ponta,Nastase,etc

      Delete
  5. Hmmm ,masoni ,4-5 milioane de romani deportati la munca in strainatate,3-4 milioane de persoane varstnice -pensionari lapidati de o sleahta de trantori imbuibati lipiti la bugetul public ,Hmmm e bine ,e bine

    ReplyDelete