Mar 14, 2012

Lui Catalin Leonte ii iese maieul prin camasa

Candidatul USL la Primaria Brasovului se pregateste de campania electorala cu manecile suflecate si in maieul bunicului. O imagine care sugereaza actiune si respect pentru vechile traditii, dar asta zgandare din nou o dilema existentiala veche de cand s-au inventat bunele maniere in vestimentatie: se poarta sau nu se poarta maieu pe sub camasa transparenta?

Niste reguli elementare, inventate desigur de niste adversari ai USL, zic ca nu prea se cade, dupa cum nici nu prea ar merge cravata la camasa descheiata.
Acest post a fost sugerat de catre organizatia de dandies a PSD Brasov, profund oripilata de comportamentul vestimentar al celui care pretinde ca-i reprezinta.

7 comments:

  1. Subiectul maioului (maieului) nu e unul simplu, mai ales dacă e să ne luăm după unii Askmen.com, care, zică-se, s-ar mai pricepe, asta a propos de facsimilul conţinând regulile. (http://www.askmen.com/fashion/fashiontip_250/278_fashion_advice.html) Altminteri, domnul Leonte e într-un ofsaid vestimentar flagrant. Din păcate pentru dânsul, a ratat şi prezenţa în mediul online, după cum semnalasem aici. (http://prinbrasov.com/2012/02/mai-punem-s-ul-brasovean/). Între timp, observ că a corectat.
    Şi dacă tot s-a invocat bunul simţ vestimentar, cineva ar trebui să-i spună dandy-ului din dreapta că ultimul nasture de la cardigan, cel de jos, se ţine întotdeauna deschis. ;)

    ReplyDelete
  2. Trebuie sa remarcam cat de spectaculos a evoluat si dandy-ul din mijloc, Dunca. In urma cu vreo doi ani arata cam asa http://brasovnews.blogspot.com/2009/08/cum-se-cucereste-electoratul.html

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:18 PM

    In context,cea mai buna veste din ultimii ani din viata politica a Brasovului imi pare candidatura lui Tucunel la conducerea CJ! Omul are si potential,are si bun simt si capacitate! Poate prea mult bun simt pentru zona!

    ReplyDelete
  4. Sunt sigur că, în ciuda aparentei evoluţii spectaculoase, domnul menţionat va proba oricând veridicitatea convingerii populare că omul mai poate fi scos din sat, satul din om, niciodată.
    Iertată fie ignoranţa-mi, însă nu-i recunosc chiar pe toţi cei cinci playboys, este posibilă o prezentare a dânşilor? Aş vrea să ştiu cine sunt personajele care merită să-l înlocuiască pe bătrânul Yoda în wallpaperul de pe desktop. :P

    ReplyDelete
  5. O prezentare adecvata le-ar putea face numai Catalin Botezatu :) Am un puternic presentiment ca vei afla curand, prin campania electorala, mai multe, desi baieteii vor fi greu de recunoscut in camasi proletare si izmene socialiste

    ReplyDelete
  6. Anonymous4:19 PM

    Dom Bara,ignoranta se accepta dar n-o sa resusiti niciodata sa vi-o iertati! Bine,dincolo de asta acesti baieti de cartier care po puleaza imaginea mentionata sunt VIITORUL cu v mic,sunt SPERANTA NOASTRA DE MAI BINE!Chiar daca folosesc majusculate nu inseamna ca tip,vreau doar sa evidentiez evidenta!Oricum,ramane de baza intrebarea aia a reporterilor din iepoca de aur:Ca care va fi viitorul nostru?

    ReplyDelete
  7. Interesant cum lumea a inceput sa se ia de vestimentatia oamenilor, cand nu ai de ce sa te mai iei de oameni, te iei de ce poti, am auzit comment-uri de genul "gay", "naspa",..etc. E trist sa auzi comment-uri de genul cand nici macar nu-i cunosti pe oameni.

    ReplyDelete