Jan 5, 2012

Clanul transpartinic David este tot mai penal

Intai a fost Mihai David, membru PSD de frunte, secretar de stat si consilier al premierului Adrian Nastase. Fost presedinte al organizatiei municipale PSD Brasov. Este pus de Geoana presedinte la Hidroelectrica si apoi dat jos de Basescu. Cercetat penal pentru privatizarea hotelului Bucuresti in beneficiul fratilor Paunescu.

Ascensiunea lui Mihai David aduce dupa sine afirmarea varului sau primar, Dragos David. Acesta ajunge europarlamentar PDL si prim-vicepresedinte al PDL Brasov. Este pus de Scripcaru presedinte al Agentiei Metropolitane Brasov. Si-a angajat verisoara la parlamentul european, sustinand ca nu o cunostea dinainte.

Afirmarea lui Dragos David favorizeaza evolutia fratelui sau, Radu David. In traditia familiei, si acesta face cariera intr-un alt partid, devenind vicepresedinte al UNPR Brasov. Ca sa nu dezamageasca familia, este si el cercetat penal in aceste zile pentru evaziune fiscala de peste 20 de milioane de euro.

Prin PNL Brasov nu s-a auzit inca de niciun David cu functie, dar timpul nu este pierdut, pentru ca neamul este numeros. De exemplu s-ar putea inscrie Dana David, verisoara europeana a lui Dragos si a celorlalti doi David, al carei sot a fost grav nedreptatit politic: este cercetat penal si chiar a fost bagat in arest de DNA tot pentru evaziune fiscala.

No comments:

Post a Comment