Dec 1, 2011

Ptiu sa nu-i deochi, rivolutie la TEX!

Bidonul Sandu Ganea de la "Transilvania Expres" incepe sa scoata sunete amenintatoare. Prin nu se stie ce eveniment paranormal s-au strecurat niste picaturi de constiinta, care-l fac sa zornaie cu subintelesuri. Ia uite ce scrie azi:

Primăria unui mu­ni­ci­­piu situat nu departe de Ca­pi­ta­lă plăteşte lunar aproape 100.000 de euro drept salarii la o echipă de fotbal. Adică vreo 1.200.000 de euro anual! Numai antrenorul umflă peste 10% din suma asta. Cum ar veni, administraţia pu­bli­că e „fi­nan­ţator”, e un soi de Gigi Becali, cu deosebirea că mai-ma­rele steliştilor nu cheltuie din bu­ge­tul public, ci din cel propriu. Cum l-o fi obţinut, e altă poveste. Să fi rezolvat Primăria aceea, pen­tru totdeauna, absolut toate pro­blemele urbei şi să fi desco­pe­rit apoi, subit, că îi mai lipsea doar să se împăuneze că „sponsorizea­ză” o echipă de fotbal?

Ah, nu v-ati prins ce vrea sa spuna? Este nemultumit ca Primaria Brasov il sponsorizeaza constant pe pilotul Mihai Marinescu, fiul unuia dintre actionarii TEX, milionarul Bogdan Marinescu. Si nu numai Primaria, ci si Consiliul Judetean sau Ministerul Turismului. Sute de mii de euro din bani publici. Cum ar veni, administraţia pu­bli­că e „fi­nan­ţator”, e un soi de Gigi Becali.

No comments:

Post a Comment