Dec 2, 2011

Dovada: Scripcaru il cunostea foarte bine pe spagarul Spataru

Pe 26 octombrie, invitat la DNA sa dea declaratii in cazul mitei incasate de seful OPC Brasov, primarul George Scripcaru a declarat jurnalistilor ca nu il cunoaste personal pe Ionel Spataru. "Il cunosc si eu ca si dumneavoastra din zona publica" a spus George Scripcaru. Declaratia sa o puteti vedea in acest material MIX TV (0.53). Faceti abstractie, daca este posibil, de comentariul de politruc al reporterului.


BrasovNews prezinta in continuare dovada ca George Scripcaru ascunde adevarul. Iar cel care demonstreaza ca primarul umbla cu gogosi este insusi Ionel Spataru, care l-a dat de gol anticipat. Mai exact in urma cu un an, cand si-a completat declaratia de avere. La rubrica "venituri", Spataru scrie ca a incasat 8.000 de lei ca "angajat, consilier al primarului municipiului Brasov".

Declaratia de avere a lui Spataru se poate vedea aici. Inca o data, documentul a fost completat in urma cu un an, cand nimic nu prevestea ca prospera viata a sefului OPC va fi vreodata tulburata. Atat ea, cat si memoria fostului sau sef direct.

No comments:

Post a Comment