Oct 21, 2009

Alta idee pentru referendum local

Inteleptul Aristotel s-a gandit sa combata populismul lui Traian, ala referitor la referendumul pentru parlament redus, cu o demagogie si mai mare. Intentia lui are tot atata sens cat ar avea un referendum al brasovenilor in privinta relatiilor gay dintre ursii panda. Adica n-are obiect. O propunere a unor cetateni, privind legiferarea anumitor droguri si a prostitutiei, nu este totuna cu un proiect legislativ, iar si ala are nevoie de o majoritate care sa-l adopte. Dar cum Cancescu are majoritate in Consiliu, este foarte posibil ca aberatia sa fie adoptata, mai ales ca este sustinut si de enoriasii reprezentati de un popa foarte cucernic. Preacredinciosul Laurentiu Streza, care-i pupa mana candidatului PDL Ioan Neculaie, dupa ce acesta tocmai daramase o biserica. Poate ca ar trebui sa se includa in referendumul asta cancescian si o alta prevedere, ca sa aiba totusi o relevanta in plan local. Brasovenii prinsi de serviciile secrete ca au calcat prin Sodoma si Gomora care sunt satanicul Amsterdam sa nu mai aiba dreptul de a calatori in autobuzul cu etaj al Consiliului Judetean.

Drogurile si prostitutia au fost asociate fortat de Basescu. Are el alte pacate mult mai mari. In acelasi spirit, astia de la PDL ar putea reactiona si ei cu referendumuri in localitatile din judet pe care le controleaza. Sa intrebe alegatorii daca sunt de acord cu difuzarea manelelor ce infesteaza cultura si traditia locala pe posturile de radio. Eventual chiar in ziua in care patronul lor cu parul alb va candida iar la Consiliul Judetean.

2 comments:

  1. Anonymous10:12 PM

    Acum chiar ca sunteti rai!Ce vedeti rau in aceasta consultare populara pentru impotriva prostitutiei si drogurilor?Pana la urma sunt doua chestii indisolubil legate una de alta!Daca se aproba legalizarea prostitutiei si se dezincrimineaza consumul de droguri ne putem astepta ca la muzeul de arta sau in casa sfatului sa vina vreun artist plastic de importanta locala si judeteana cu o lucrare intitulata simplu si frumos PROSTITUATA IN IARBA...Tz,tz,pericolul exista!Nu?Indubitabil!
    Pana la urma mai bine sa faca Aristotel un referendum decat sa se bazeze pe sondaje empirice atunci cand sustine una si alta,cum a fost si cu castelul Bran...
    PS Streza nu este tipul ala de la Sibiu care a fost insurat?

    ReplyDelete
  2. Anonymous6:28 PM

    Streza e mitropolitul Ardealului

    io zic sa fim creativi si sa ii mai dam lui Aristotel niste idei pt referendum, gen: muratul castravetilor sau transportul numai cu elicopterul pe teritoriul judetului...

    ReplyDelete