Aug 3, 2009

Securistul Paraschiv este mai discret cu spagile

Clientul nostru cu poza din partea dreapta a paginii, securistul bataus care ocupa ilegal functia publica de secretar al Primariei Brasov, vrea sa para inteligent. Si a recurs la niste subterfugii smecheresti pentru a ocoli legea in ce priveste declararea surselor de venituri. Anul trecut, el mentiona silitor si scrupulos in declaratia de avere ca incaseaza bani de la o firma cu care Primaria avea contract de asociere, afacere careia i s-a dat avizul de legalitate de insusi Paraschiv. Spaga pe fata! Informatiile au fost publicate prima data aici, pentru a fi preluate apoi si in presa centrala. Cam asa arata atunci sectiunea de "venituri din alte surse" a lui Paraschiv.
Ei bine, anul asta, fostul maior de securitate si-a luat masuri de precautie, pentru a combate eventualele noi atacuri ale banditilor si dusmanilor de clasa. Si-a pitit sursele veniturilor obtinute pe langa salariu in spatele unei declaratii codificate. Si cam ilegale, cum ii este si postura, din moment ce legea prevede ca sursele sa fie mentionate in clar. Declaratia de avere este aici.
Ca fapt divers, functionarul-securist Paraschiv este cel mai bine platit prin institutia aia, din impozitele si taxele noastre, avand un salariu mai mult decat dublu fata de al primarului. Vreo 10.000 RON/lunar.

No comments:

Post a Comment