Apr 24, 2009

Scripcaru si Pateu, vechi parteneri in afaceri imobiliare

Vicepresedintele PDL, George Scripcaru, si vicepresedintele PSD, Constantin Nita, cei de se improasca astazi cu injuraturi din grija pentru soarta unui teren de 200 de hectare, sunt vechi specialisti in manevre imobiliare, pe care le-au efectuat deseori chiar si impreuna. Dupa cum reiese dintr-un proces verbal al sedintei Consiliului Local Ghimbav din 26.07.2006, in care preaguralivul primar Toma Dorel vorbeste despre istoricul afacerii cu un teren supus dezbaterii.
Prin urmare avem trei bucati politicieni brasoveni importanti, din trei partide cica diferite, reuniti pe acelasi cascaval imobiliar. Pateu-presedinte la PSD, Scripcaru-presedinte la PDL si Puchianu-un presedinte mai mic la PNL. Un biznis in celebra livada de la Ghimbav, in care cel mai probabil Scripcaru si-a luat terenul gratis, ca mare revolutionar. Teren vandut deci lui Pateu, prezent si acum in proprietatea sa, conform declaratiei de avere.
Daca imobiliarele i-au unit in trecut, iata ca astazi ii fac sa se scuipe. Interesele sunt grele si pe bani multi. Si precum intr-un film prost, cu mafioti de mana a saptea care si-au stricat prietenia dar stiu multe unii despre altii, se intra in jocul amenintarilor fatise. "Domnului Niţă i s-a urcat la cap de când stă la Bucureşti, face şi desface. Vorbeşte prostii şi mă deranjează şi o să am o discuţie cu el" a suierat Scripcaru. Din nou Pateul cel viteaz, numai intre pesedistii lui, va face pliscul mic. Ca acum vreo sase luni cand s-a invartosat sa denunte abuzurile primarului, pana la inmuiat brusc Scripcaru cu un „Ce, s-a activat Costică? Să tacă din gură!”.

1 comment:

  1. Pai,da dar de la 200 la 300,este o diferenta,nu? Curiozitatea lui Scripcaru este mare.CUI?CAT?

    ReplyDelete