Feb 9, 2009

In atentia detectivului cu prenume anagramat, Paul

Sau despre cum naravul securist din fire nu prea are lecuire. Domnule consilier judetean PSD, Paul Enache. Bai..., Paul! Ovidiu Eftimie, Ovidiu Vranceanu si Maria Petrascu nu au si nici nu au avut vreo legatura cu "BrasovNews". Asta inseamna ca tocmai ai tras un spitz in bara cu anchetele tale securiste, ceea ce naste o intrebare foarte legitima: in baza caror calitati ai reusit sa avansezi dincolo de gradul de plotoner? In ce hal au decazut serviciile. Prin urmare, ia lasa matale deoparte amenintarile si karatistii cu muschi si concentreaza-te la ce scrie in continuare. Onorat de amorul subit cu care este tratat, "BrasovNews" simte ca nu poate sa ramana indiferent la avansurile matale si-ti va rasplati pasiunea cu o atentie speciala.

1 comment:

  1. Dl. Paul Enache a fost victima unei intoxicări. Ce este mişto e că cetăţenii care l-au păcălit o vor încasa, probabil, direct de la furnizor.

    N-aş vrea să fiu în pielea lor când vor trebui să negocieze cu "nea Paul" cum l-au jmecheri şi cum au auzit ei de ici de colo. :)

    ReplyDelete